Vores kompetencer

Vores kompetencer

Vi er specialister i CNC-langdrejning, -drejning og -bearbejdning

Hos PG Industri er vi specialiseret i ordreproduktion med CNC-langdrejning og -automatdrejning, hvor vores maskiner kan bearbejde emner fra Ø1 til Ø250mm og ved traditionel CNC-fræsning kan vi bearbejde emner i størrelsen 1000x650mm

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, og kan varetage hele processen fra råvare til færdigt produkt, med de processer det indebære ift. tegninger, bearbejdning, overfladebehandling, kvalitetssikring, sporbarhed og levering. 

Med vores alsidige, CNC-styrede maskinpark, som består af 10 CNC-maskiner i alt garanterer vi høj kvalitet, stor fleksibilitet og hurtig levering for vores kunder.

Vi kan producere over 15 mio. emner om året, og alle vores emner vaskes i et vaskeanlæg, som anvender modificeret olie (alkohol), som giver det bedste resultat. 

Vi hjælper gerne med hele processen - Fra tegning til færdigt produkt leveret hos jer

Sparring omkring emnet

Sparring omkring emnet

Produktbearbejdning og produktion

Produktbearbejdning og produktion

Kompetente samarbejdspartnere til bearbejdningsprocesser vi ikke har in-house - F.eks. overfladebehandling

Kompetente samarbejdspartnere til bearbejdningsprocesser vi ikke har in-house - F.eks. overfladebehandling

Grundig kvalitetssikring

Grundig kvalitetssikring

Sporbarhed fra råvare til færdigt produkt

Sporbarhed fra råvare til færdigt produkt

Vi kan levere direkte i egne biler

Vi kan levere direkte i egne biler

CNC-langdrejning

CNC-langdrejning

Vi kan bl.a. producere komponenter via CNC-langdrejning.

CNC-langdrejning er en særlig form for CNC-automatdrejning, der er optimeret til at fremstille lange, tynde og komplekse dele. 


Designet til lange og tynde dele: Vores CNC-langdrejemaskiner er specielt designet til at fremstille slanke og lange emner, som kan være vanskelige at bearbejde på traditionelle drejebænke. Vi bearbejder emner fra Ø1 - Ø38mm på vores langdrejere.


Høj præcision: De giver mulighed for meget nøjagtig bearbejdning, hvilket er afgørende for at sikre ensartethed og kvalitet af de lange, tynde komponenter.


Tilførsel af materiale: Arbejdsstykket fodres gennem en såkaldt guidebøsning i vores langdrejer, der giver præcis kontrol og støtte, hvilket er afgørende for bearbejdning af meget fine og lange dele.

 

Reproducerbarhed: Når først en del er designet og programmeret, kan vores CNC-langdrejer fremstille identiske dele igen og igen med meget lidt variation, hvilket er ideelt for masseproduktion.

 

Generelle fordele
Nogle af de generelle fordele ved CNC-langdrejning er den høje produktivitet. Vores CNC-langdrejere tillader kontinuerlig og effektiv produktion. Derudover er der et reduceret materiale spild. 

Man kan samtidig opnå en høj overfladefinish, hvilket er vigtigt for mange præcisionskomponenter.

CNC-langdrejning er derfor ideel til situationer, hvor der skal produceres et stort antal, og hvor præcision, overfladekvalitet og integriteten af lange, tynde dele er af største vigtighed. Denne bearbejdningsmetode er uundværlig i industrier, der kræver høje standarder for nøjagtighed og pålidelighed, og vi er specialiseret på området. 

CNC-automatdrejning

CNC-automatdrejning

Vi tilbyder også bearbejdning via CNC-automatdrejning, som ligesom andre CNC-metoder, er en avanceret og præcis måde at lave computerstyrede bearbejdningsprocesser. 


Vores CNC-automatdrejer er en computerstyret drejebænk. Derfor arbejder man med komponenter på en anden måde, hvilke giver nogle andre mulighed i bearbejdningsprocessen sammenlignet med andre processer. 

Arbejdsstykket roterer: Arbejdsstykket er fastspændt i en chuck og roterer, mens værktøjet, som er stationært, fjerner materiale.


Primært til cylindriske dele: Denne proces er ideel til at skabe symmetriske dele langs en akse, som bolte, aksler og cylindre.


Høj præcision og overfladekvalitet:  Vores CNC-automatdrejning giver fremragende overfladekvalitet og præcision for runde komponenter.

 

Reproducerbarhed: Når først en del er designet og programmeret, kan vores CNC-automatdrejer fremstille identiske dele igen og igen med meget lidt variation, hvilket er ideelt for masseproduktion.

 

Generelle fordele

Automatiseret og effektiv for store produktionsvolumener: Maskinen kan køre uafbrudt med minimal menneskelig involvering, hvilket gør den ideel til masseproduktion.

CNC-bearbejdning

CNC-bearbejdning

Her er nogle af de primære muligheder og fordele ved CNC-bearbejdning, som vi kan tilbyde:

Kompleks geometri og høj præcision: Vores CNC-fræsere kan producere dele med komplekse former og fine detaljer, som ofte er vanskelige eller umulige at opnå med manuel bearbejdning.

Reproducerbarhed: Når først en del er designet og programmeret, kan vores CNC-maskiner fremstille identiske dele igen og igen med meget lidt variation, hvilket er ideelt for masseproduktion.

Materialer: Vores CNC-fræsere kan anvendes på et bredt udvalg af materialer, herunder metaller (som aluminium og stål), plast og kompositmaterialer.

Tilpasning og fleksibilitet: Vores CNC-fræsere tillader hurtig tilpasning af design. Dette er nyttigt i prototypeudvikling og tilpasning af produkter til specifikke behov.

Effektivitet og hastighed: Vores CNC-fræsere arbejder hurtigt og kan ofte fuldføre et job i en enkelt opsætning, hvilket reducerer den samlede produktionstid.

Øget produktivitet: Med automatisering og præcision forbedrer CNC-fræsning produktiviteten i fremstillingsprocesser betydeligt.

Disse muligheder gør vores CNC-fræsere til en værdifuld metode i moderne fremstilling, inden for mange brancher.