Kvalitetssikring

Kvalitetssikring

Løbende kvalitetssikring er altafgørende i større serieproduktion.

Kvalitetssikring Kvalitetssikring

Kvalitetssikring

Vi ved hvor vigtig en ensartet kvalitet er inden for metalkomponenter og komponenter generelt, da det ofte skal passe i sammenhæng med noget andet. Vi prioritere derfor kvalitetssikring meget højt.

Derfor gør vi meget ud af at teste og kvalitetssikre de komponenter vi producerer, og tager ofte stikprøver så vi hele tiden er opmærksomme på, at kvaliteten bevares hele vejen igennem, når vi kører store serieproduktioner. 

Vi er også stolte af at kunne sige, at vi yderst sjældent har reklamationer.

Vi kan tilbyde fuld sporbarhed på de materialer vi bruger fra råmateriale til færdigt produkt.

Recycling Recycling

Recycling

Som en vær anden virksomhed i de enogtyvende århundrede har vi også recycling på programmet, og vi har stor fokus på alle vores arbejdsprocesser, og kigger hele tiden på, hvor vi kan recycle eller minimere vores belastning på miljøet og vores omgivelser samt vores økonomi. 

Nogle af de tiltag vi har taget er bl.a:

Genbrug af spånerne: Alt vores restmateriale i form af spåner bliver renset og opsamlet så det kan genbruges.

Olien bliver renset og genbrugt: Når man arbejder med CNC-langdrejning og -bearbejdning bruger man en masse olie for at passe på værktøjet og produkterne. Alt den olie vi bruger bliver sorteret fra metalspånerne og kørt igennem et filtreringssystem, så det er klar til at blive brugt på maskinerne igen.

Alt olie fra klude osv. bliver også slynget ud så det kan blive genbrugt i maskinerne, så vores tab af olie er så minimal som mulig.